LAGET2

Team TG FF  har gjort en spännande resa sedan klubben startades 2005 och avancerat från division IV-spel till allsvenskan. Strax innan årsskiftet övertog vi Tegs SK:s plats i division II-fotbollen och lyckades hösten 2016 avancera till division I norra inför säsongen 2016. Sedan 2016 har föreningen ett damlag och spelar i division 1 under ledning av Therese Kapstad.
Bakom Team TG FF står utbildningsföretaget Thorengruppen AB som i dag består av nästan 1 300 anställda på 41 olika skolor från Malmö i söder till Skellefteå i norr.
Tack vare den geografiska spridningen så finns det många spännande möjligheter att koppla ihop skola, idrotten och företagande. Som partner till oss får ni möjlighet att synas lokalt, regionellt och nationellt.
Blir du partner till Team TG FF så öppnar vi en unik dörr inom idrottsvärlden idag. Ni får då chansen att marknadsföra er direkt mot vårt nätverk inom innebandy och fotboll och får enorma möjligheter att hitta synergier mot företaget både lokalt och nationellt.
Som partner till oss får du chansen att nätverka och synas tillsammans med en av Umeås mest spännande föreningar.

Matchvärdsskap
Som sponsor får du synas på matchannonsering i dagspress, på vår hemsida och på affischer. Ditt företag kommer också att gång på gång presenteras under våra matcher.
Förutom att ditt företag syns får du som företagare uppleva en Thorenmatch på ett exklusivt sätt. Upplägget för hur det går till bestämmer du tillsammans med oss. Upplevelsen kanske är en god middag med öl/vin innan matchen, att vara prisutdelare under matchtid, ett innebandypass för ditt företags anställda lett av våra spelare eller ett event i lobbyn innan matchen.
Du kan helt enkelt påverka hur din unika upplevelse av en Thorenmatch ska vara.
Kontakta vår kanslichef Tomas Hugosson-Wallgren på 010-3310910 eller via kansli@thorengruppen.se för att bli sponsor idag och få tillgång till alla bonusar vi erbjuder.