Team ThorenGruppen är en idrottsförening i Umeå.

Föreningen har funnits sedan 2005 och det har mestadels handlat om innebandy. Men på senare år har föreningen expanderat rejält med en succéartad fotbollssatsning.
I dagsläget finns det tre innebandylag och två fotbollslag under Team ThorenGruppens vingar.

Inom fotbollen spelar Team TG FF:s damlag för tredje året i rad i division I med en tydlig satsning mot Elitettan. Herrlaget satsar också uppåt och gör nu sitt tredje raka år i division I där de tidigare slutat femma och sjua.

När det gäller innebandyn så har damlaget precis kvalat till SSL för andra året i rad. De får dock finna sig i att spela vidare i Allsvenskan. Herrlaget har två raka SSL-säsonger bakom sig men i år blev det degradering till Allsvenskan. Utöver detta finns samarbetslaget Umeå City IBK i Allsvenskan på herrsidan.

Team ThorenGruppen SK/FF är en förening som alltid strävar framåt och som vill skapa bra förutsättningar till spelarna att utvecklas både på- och utanför planen.
Alla lag genomsyras också av ett konstruktivt tänk där vi alltid vill bjuda vår publik på det lilla extra. Målet är att det ska vara underhållande att se våra representationslag spela!

Den sportsliga framgången har överlag varit stor de senaste åren och vi ser med stor spänning fram emot vad framtiden har att erbjuda.