Det blir tillslut poängdelning på Karlslund Arena mot Karlslunds IF. Detta efter Sebastian Lundbäcks sena kvittering till 2-2 i den 94é matchminuten. En viktig poäng som vi tar med oss hem inför lördagens serieavslutning mot BK Forward.

Det började på bästa tänkbara sätt när Adam Chennoufi påpassligt kan styra in ett inlägg, och ledning redan i den andra matchminuten. Efter ledningsmålet så har TTG-herrarna god koll på händelserna resten utav halvleken. Pausledning med 1-0 och allt frid och fröjd så långt.

Direkt efter paus så kommer kvitteringen, en chans som lite slumpmässigt dyker upp framför Vladimir Sudar där inhopparen Aaron Zahui Bazoukou ifrån nära håll kan trycka in kvitteringen, lika läge och 1-1. I samband med att mittbacksklippan Jonathan Jonsson går sönder, så kan KIF och Adam Molin ifrån dålig vinkel sätta 2-1-mål, tung givetvis ur vår synvinkel. Men bara att repa mod och jakten på ett kvitteringsmål skulle ge resultat.. Efter en hörna på stopptid så kan Sebastian Lundbäck sätta 2-2-målet och vi får med oss en viktig poäng hem efter Battis sena kvitteringsmål.

Nu väntar en spännande säsongsavslutning mot BK Forward på lördag kl 15:00 på Umeå Energi Arena SOL. En dramatisk avslutning väntar och poäng krävs för att undvika den negativa kvalplats. Matchen ser du live här. Höjdpunkter från matchen hitta du här

Karlslunds IF – Team TG FF 2-2 (0-1)

Målen: 0-1 (2) Adam Chennoufi, 1-1 (49) Aaron Zahui Bazoukou, 2-1 (70) Adam Molin, 2-2 (90+4) Sebastian Lundbäck.

Gulakort: KIF: Sebastian Loyola Nydén. TTG: Linus Marklund, Sebastian Lundbäck.

Domare: Mohamed Nablsi

Publik: 182 på Karlsund Arena

Laget mot Karlslunds IF(4-4-2): 1. Vladimir Sudar(MV) – 4. Sebastian Lundbäck, 24. Linus Marklund, 33. Jonathan Jonsson(71), 35. Linus Sahlin – 8. Patrik Broman(K)(63), 10. Adam Chennoufi, 19. Patrik Pettersen, 23. Stefan Lindmark, 11. Mattias Lidberg(83), 14. Jonathan Lundbäck. Ersättare: 97. Felix Forsgren(MV), 2. Alhajie Drammeh, 9. Timothy McNeil(63), 25. Ludvig Marklund(83), 95. Joel Sihlberg(71).