Team ThorenGruppen har hittat vinnarspåret igen.
I söndags kom andra raka hemmavictorian i det viktiga ”streckmötet” mot Sandvikens AIK.
8-5-segern tätade också ihop den allsvenska tabellen inför VM-uppehållet.
– Det var en jämn och tät match, men där vi vann välförtjänt, tyckte TTG-tränaren Thomas Hugosson-Wallgren.

I fjol tuffade Thoren-tåget på i Expressfart och radade upp segrarna.
Den här säsongen har det inte rullat på i samma fart.
Men de två senaste hemmamatcherna har gett full pott i poängkassan och 3-1-segern mot Piteå förra helgen följdes nu upp med en nödvändig och mycket viktig 8-5-seger mot Sandviken.
Två måste-matcher som ger lite andrum och framförallt har TTG-herrarna nu tätat ihop tabellen en aning.
Det höll på att bli alltför ”luftig” upp till play-off-strecket som definitivt inte är något man bör släppa om SSL-drömmen ska kunna bli realitet.
Sandvikens-mötet blev en jämn historia där TTG såg ut att ha avgjort när 4-3-ledningen efter två spelade perioder ökade på till 5-3 av Johan Bergstrand och 6-3 av Micke Eriksson med 8.04 kvar på matchuret.
Men innebandy är innebandy och drygt tre minuter senare hade Sandviken nästan ätit sig tillbaka när de reducerade två gånger om.
Johan Bergstrand blev nu den som förlöste hemmalaget när han skickade in lagets 7-5-avgörande med sin nionde fullträff sedan han bytte City-dressen mot TTG:s vita tröja.
Peter Reinholdts 8-5 med 14 sekunder kvar att spela blev av akademisk karaktär.
TTG uppvisade ett starkt kollektiv den här eftermiddagen där vi plussar lite extra för Johan Bergstrand som gjorde två viktiga mål (5-3 och 7-5) plus givetvis fyra (!) assist av Andreas Carlbom.
Nu väntar ett VM-uppehåll innan serieledande och hårdsatsande Djurgården väntar i Eriksdalshallen lördag 20 december.

Matchfakta; Team Thorengruppen SK-Sandvikens AIK 8-5 (0-1, 3-2, 5-2)
Målen, första perioden: 0-1 (6.25) Andreas Dahlkvist (Wiktor Johannesson).
Skott: 8-8.
Andra perioden: 0-2 (1.28) Robin Mattsson (Jakob Lundmark), 1-2 (2.04) Fredrik Edholm (Victor Öberg), 2-2 (6.16) Mats Jonsson (Victor Öberg), 3-2 (15.28) Mattias Hedlund (Andreas Carlbom), 3-3 (15.37) Robin Mattsson
(Andreas Dahlkvist), 4-3 (1.53) Fredrik Ottosson (Emil Johansson).
Skott: 9-9.
Tredje perioden: 5-3 (9.10) Johan Bergstrand (u.a), 6-3 (11.56) Mikael Eriksson (Andreas Carlbom), 6-4 (13.33) Mathias Enholm (Henrik Söderkvist), 6-5 (15.11) Andreas Dahlkvist (Mathias Enholm), 7-5 (19.05) Johan Bergstrand (Andreas Carlbom), 8-5 (19.46) Peter Reinholdt (u.a).
Skott: 9-10. Totalt: 26-27.
Utvisningar, TTG: 5×2 min. Sandviken: 1×2 min.
Domare: Ola Nilsson, Bjuv och Roger Persson, Åstorp.