En stark seger mot Assyriska FF med 2-1 på Nolia efter mål av Timothy McNeil och Adam Chennoufi. Detta efter att ledarstaben komponerat ihop en helt ny backlinje. I och med att övriga resultaten gick vår väg så drar serien ihop sig något, vilket gör att resultaten gick i vår favör. – Vi gör en väldigt bra insats, säger TTG-tränaren Benjamin Kinnunen Nassiri.

Två lag som kom till match på nationaldagen med 1-3-förluster i baken. För Team TG var behovet av poäng stort för att titta uppåt samt att få kontakt med lagen i toppskiktet. Matchinledning var något avvaktande för att efter kvarten ta ordentlig fart. En händelserik sekvens skulle leda till matchens första mål. Detta sedan Kevin Krans först träffat stolpen bakom Vladimir Sudar, varpå TTG snabbt ställde om och Timothy McNeil kunde snappa upp en nickskarv ifrån Adam Chennufi och sätta 1-0. Efter målet hade hemmalaget en bra period och bud på mer. Men gästerna ifrån Södertälje jobbade sig in i matchen. Och kvitteringen genom Kevin Krans kom och som följd efter ett ganska hårt tryck. Vi tog pausvila på vid likaläge och 1-1 på Nolia.

Adam klev fram i den andra

Efter paus så såg det inledningsvis ut som den första avslutades med ett Assyriska med kontroll över spelbilden. Men efter timmen spelad så skulle den andra halvlekens huvudperson kliva in i handlingen, Adam Chennufi med flera bra aktioner låg bakom mycket offensivt för TTG. Det är också en individuell prestation signerat just Chennoufi som skall avgöra i matchminut 70. Först så lurar han skjorta av AFF-kaptenen Armin Tankovic, för att sedan vackert placera in segermålet bakom Ivo Vazgec.