Välkommen till Team ThorenGruppen FF:s fotbollsskola 2020!

Det blåser medvind i fotbolls-Umeå där vi nästa säsong kan glädjas åt att Umeå IK FF avancerat till Damallsvenskan och Umeå FC till Superettan samtidigt som både damerna och herrarna i Team ThorenGruppen FF spelar i division-I.

För att ytterligare befästa och skapa förutsättningar för spelare i Umeå att kunna spela året runt kommer ThorenGruppen att bygga ny fotbollshall och strax innan jul uppfördes ett nytt fotbollstält på Umeå Energi Arena. Detta projekt är till för hela idrotts- Umeå, för våra ungdomar och våra elitlag, som inte kan träna fotboll året runt.

Nu vill vi därför bjuda in alla fotbollsungdomar, tjejer och killar födda 2007-2009, till att under sportlovet kostnadsfritt träna och få uppleva fotbollstältet under ett par dagar. Vår förhoppning är att skapa ett livslångt fotbollsintresse. Du får träna med våra duktiga ledare och utvecklas både som spelare och människa samt får träffa andra fantastiska fotbollsungdomar.

Alla spelare är varmt välkomna. Ta med dig en boll och glatt humör så kommer du få några roliga fotbollstimmar att minnas!

Datum
Måndag-Onsdag 2-4 mars.

Plats
Umeå Energi Arena. Ingång sker via Rothoffsvägen. Dörren som är mitt på läktaren.

Träningar/tider
Träningarna sker i två ”schemablock” 09.00-10.30 och 11.00-12.30. Håll utkik på hemsidan och via mailutskick vilken grupp som tränar på vilken tid.

Kostnad
Fotbollsskolan är kostnadsfri.

Utrustning
Alla tar med egna fotbollsskor, benskydd, vattenflaska och egen fotboll.

Tränare
Tränare och huvudinstruktörer i Team ThorenGruppen FF.

Kontaktinfo
Tomas Hugosson-Wallgren, 070-726 91 00
Niklas Westman,  070-217 17 03
kansli@thorengruppen.se