Team ThorenGruppens futsalherrar åkte på två tunga förluster i helgens hemmamöten mot Norrköping och Spartak Örebro.
Tyngsta förlusten var den i lördags när 6-3-ledningen förbyttes till en bitter 6-7-förlust.
Mot serieledande Spartak Örebro var det inte mycket att orda om.
– Förlusten mot Norrköping sved, den mot Örebro var ändå ett rejält lyft mot seriens bästa lag, konstaterade tränaren Johan Eriksson.

TTG:s futsalherrar fick en tung helg och ligger nu på kvalplats nedåt för att säkra nytt kontrakt till Svenska Futsalligan.
6-7-förlusten mot Norrköping skulle och borde självklart ha varit tre poäng, men TTG slappande av för tidigt och skenade iväg för tidigt i segertankarna, det straffade sig hårt och brutalt när gästerna gnetade sig ikapp och förbi och avgjorde med 50 sekunder kvar att spela.
– Oerhört onödigt. Vi blev för fega och gjorde för många enkla misstag, sa TTG-tränaren Johan Eriksson som i söndags-mötet mot Örebro fick inkassera en 2-5-förlust där dock prestationen – vis av lördagens match – var av betydligt bättre karaktär.
Serieledande Örebro är betdligt mer samspelt och det syntes.
– Vi möter seriens bästa lag och det märks. De är ihoptränade och det är inte vi. Samtidigt släpper vi in för enkla mål och gör för mycket enkla misstag, det håller inte på den här nivån, säger tränaren Johan Eriksson.

Matchfakta: Team ThorenGruppen-Spartak Örebro 2-5 (1-3)
Målen: 0-1 Simon Karlsson, 0-2 (11) Jakob Nilsson, 1-2 (12) Simon Mårtensson, 1-3 (13) Alen Rastoder, 1-4 (25) Anderson Da Silva Santos, 1-5 (28) Simon Karlsson, 2-5 (32) Simon Mårtensson.
Domare: Haris Curovac.
Publik: 175.

Matchfakta; Team ThorenGruppen-Norrköpings FK 6-7