Några till behövs innan kvalplatsen till SSL kan bockas av.
I lördags inkasserades sjunde raka segern efter 8-4 mot Haninge.
– Vi gjorde en godkänd insats, sa tränaren Thomas Hugosson-Wallgren.

Med tre omgångar kvar av allsvenskan har nu TTG positionerat sig som fyra i tabellen, exakt den position som krävs för att ett av de fyra första allsvenskan lagen ska nå Svenska Superligan nästa säsong.
Djurgården och Gävle ligger lite före, sedan slåss Täby, ThorenGruppen, Tyresö, Järfälla och kanske också Salem om de övriga två platserna.
I formhänseende är TTG superheta och lördagens 8-4-seger på det ljusa svårspelade parkettgolvet i Torvalla Sporthall vållade stundtals problem, men ändå lyckades laget finna en väg att vinna, eller rättare sagt så klev spetskompetenta spelare som Andreas Carlbom och Fredrik Edholm fram så fort det började brännas.
TTG hade både en 2-0, 4-2 och 5-3-ledning…men hemmalaget var med en bit in på andra perioden.
– Det var knepigt med deras ljusa parkettgolv och jag tycker inte riktigt vi fick ordning på bollen på samma sätt som vi brukar, sa Hugosson-Wallgren som nu fick se – inte minst Andreas Carlbom – kliva fram och svara för ett par matchavgörande prestationer vid ställningen 5-4.
Calle slog till två gånger på 3.18 och dödade matchen och säkrade tre poäng, lagets sjunde raka seger.
Nu återstår tre matcher; Salem hemma nästa söndag, följt av två söndagsmöten mot Wibax Piteå och Sandvikens AIK.
Mot Haninge var som sagt Andreas Carlbom rätt man i rätt läge och bakåt svarade alltid stabila målvakten Erik Ställ och lagkaptens-backen Victor Öberg för bra insatser.
Matchfakta; Haninge-Team ThorenGruppen SK 4-8 (1-2, 1-2, 2-4)
Målen, första perioden: 0-1 (13.05) Peder Viklund (Max Wahlgren), 0-2 (14.08) Niklas Fransson (Jakob Arvidsson), 1-2 (15.35) Robin Rudberg (Marcus Holst).
Skott: 6-10.
Andra perioden: 2-2 (13.49) Hampus Jonsson (u.a), 2-3 (15.39) Andreas Carlbom (Emil Johansson), 2-4 (19.49) Fredrik Edholm (Andreas Holmgren).
Skott: 6-11.
Tredje perioden: 3-4 (4.19) Viktor Rodén (Hampus Jonsson), 3-5 (6.21) Victor Öberg (Emil Johansson), 4-5 (7.45) Markus Johansson (Robin Rudberg), 4-6 (8.10) Andreas Carlbom (u.a), 4-7 (11.28) Andreas Carlbom (u.a), 4-8 (13.12) Niklas Fransson (Mattias Hedlund.
Skott: 9-14. Totalt: 21-35.
Utvisningar, Haninge: -. TTG: -.
Domare: Peter Palmelius, Eskilstuna och Stefan Öberg, Strängnäs.