Team ThorenGruppen fortsätter leverera i allsvenskan.
8-7-segern borta mot Täby var fjärde raka i ordningen.
Andreas ”Calle” Carlbom blev stor matchhjälte efter 1.37 i förlängningen.

TTG-herrarna kvitterade ut fjärde raka segern och fick två poäng med sig i bagaget.
Men laget hade tre inom räckhåll och ledde sex minuter in på sista akten med 6-3.
– Vi blev lite ängsliga och räddhågsna och tappade initiativet en aning, sa TTG-tränaren och sportchefen Peter Sjöström som fick se en högdramatisk upplösning i Tibblehallen.
Täbys Joel Pierre brände en straff med sex minuter kvar att spela, 21 sekunder senare spädde Peter Reinholdt på till 6-7 och TTG var återigen på väg att inkassera tre

poäng men tappade greppet med 16 (!) sekunder kvar att spela när Rickard Stiernspetz Carlsson tryckte in 7-7-kvitteringen.
Bonuspoängen ombesörjde dock TTG:s poängmaskiner Fredrik Edholm och Andreas Carlbom där den sistnämnde exekuterade med segermålet.
TTG-herrarna har nu klättrat upp till en femteplats i tabellen och har nu radat upp fyra raka segrar. Går vi längre tillbaka så har laget bara förlorat en av de sju

senaste fighterna i allsvenskan och kan nu också glädjas åt att man rekryterat Umeå City IBK-forwarden Niklas Fransson resten av säsongen.
Den speedige rightaren har gjort 16 poäng, fördelade på elva mål och sju målgivande passningar i jumboplacerade City.
– Det känns spännande att få in en spelare med den farten som stärker upp och höjer konkurrensen på vår redan erkänt starka vänstersida, säger Sjöström.
Matchfakta; Täby FC-Team Thorengruppen SK 7-8 (1-2, 2-2, 4-3, 0-1)
Målen, första perioden: 1-0 (5.15) Rikard Stiernspetz Carlsson (Fredrik Nyholm), 1-1 (17.44) Fredrik Edholm (Andreas Carlbom), 1-2 (17.58) Daniel Jernberg (Johan Alm).
Skott: 14-10.
Andra perioden: 2-2 (5.08) Lukas Samuelsson (Jesper Larsson), 3-2 (9.52) Viktor Pettersson (Anton Harsem), 3-3 (12.42) Mattias Hedlund (Jakob Arvidsson), 3-4 (18.32) Fredrik Ottosson (Fredrik Edholm).
Skott: 10-9.
Tredje perioden: 3-5 (00.10) Andreas Carlbom (Jesper Berglund), 3-6 (6.01) Mattias Hedlund (Victor Öberg), 4-6 (6.41) Fredrik Nyholm (Rickard Stiernspetz Carlsson), 5-6 (11.35) Jesper Nyholm (Fredrik Nyholm), 6-6 (12.07) Oscar Kandell (u.a), 6-7 (16.21) Peter Reinholdt (Mattias Hedlund), 7-7 (19.44) Rikard  Stiernspetz Carlsson (Fredrik Nyholm).
Skott: 15-10.
Sudden death: 7-8 (1.37) Andreas Carlbom (Fredrik Edholm).
Skott: 2-4. Totalt: 41-33.
Utvisningar, Täby: 3×2 min. TTG: 3×2 min.
Domare: Ola Nilsson, Bjuv och Roger Persson, Åstorp.