TG Herrarna förlorade stort mot topplaget Karlstad BK, men förutom 0 poäng drabbades laget också av tre skador.

Redan efter några sekunder skulle Aaron Zahui rinna igenom och få till ett bra kantavslutsläge. Sedan skulle det roliga för gästande TG vara slut. Karlstad spelar en otroligt effektiv och snabb fotboll och lyckas gång på gång hitta igenom ett för dagen mycket ihåligt TG försvar. Efter 10 minuter har Vladimir Sudar tvingats rädda 3-4 bra lägen för hemmalaget.

Även om tempot avtar något efter 15-minutersnoteringen på klockan är det tydligt att Karlstad är det för dagen starkare laget. Efter 32 minuter kommer de återigen fri och bollen touchar målvakten Sudar men just på mållinjen kastar sig Jonathan Jonsson och räddar bollen på mållinjen. Första målet skulle dröja fram emot slutet av den första akten. Då KBK helt rättvist skjuter in ledningsmålet.

Andra halvlek inleds i samma stil som den första, ett tydligt spelövertag. 51 minuten hamnar den annars väldigt duktige Vladimir Sudar på mellanhand långt ut, och några sekunder senare efter tafatt agerande i straffområdet skjuter hemmalaget 2-0. 3-0 kommer några minuter senare efter att försvaret helt tappat markeringen på ett inlägg.

Som en storförlust inte vore nog, under matchen tvingas Fredrik Wennebro, Patrik Broman och Erik Granat samtliga lämna pga. Skada. Vi håller tummarna för att det inte är allvarligt med dom och förhoppningsvis kan vi se dem på benen redan till helgen som kommer då Carlstad United står för motståndet.