Tre poäng, efter tre gjorda framåt och noll insläppta. Det var en bra dag för TTG-herrarna under söndagen i bottenmötet med Rynninge IK. En rättvis seger så gör att laget känner vid i seglen inför fortsättningen av seriespelet.

Det började bra och 1-0-målet kom också tidigt efter en hörna, påpassligt så kunde Linus Sahlin göra sitt femte mål. Ett piggt hemmalag fortsätter att rulla boll. Och strax innan pausvilan så skulle också det viktiga 2-0-målet komma. Denna gång genom John-Henrik Eriksson framspelad av Adam Chennoufi. Vi tog paus med en trygg tvåmålsledning.

Fritte fick vackert sätta punkt

I den andra så fortsätter matchbilden likt den första. Det är hemmalaget som har mest av boll och styr spelet. Med dryga kvarten kvar så skulle också ett tredje mål falla på Umeå Energi Arena. Och äntligen för Fredrik ”Fritte” Johansson så fick han utdelning efter hårt slit matchen igenom, fint framspelad av Erik Granat så kunde ”Fritte” vackert sätta 3-0. Vilket också skulle bli slutresultatet och tre viktiga poäng som gör att TTG-herrarna klättrar upp på säker mark igen.

TTG-Mål: Linus Sahlin, John-Henrik Eriksson & Fredrik Johansson.