Team ThorenGruppens damer fick en tung lördag.
0-5 efter första perioden mot SUndsvall förstörde dagen.
Det slutade hela 4-12 och positionen i tabellen är inte direkt gynnsam med tre omgångar kvar att spela.

Fakta innan matchen var att TTG-damerna var i skriande behov av poäng för att ”täta” ihop tabellen och försöka skaffa sig ett bra slagläge inför avslutningen av norrettan.
Men det blev en fullständig genomklappning mot Sundsvall som avgjorde den här tillställningen genom att på drygt tio minuter smälla in fem bollar på ett vilset och räddhågset spelande hemmalag.
Tränarduon Niklas Ekblom och Jonas Söderström tog time out redan efter åtta minuter, men ingenting hjälpte.
Förlusten och 12 insläppta var inte den medicin laget behövd emed tanke på tabelläget.
– Vi kom inte alls upp i nivå idag och siffrorna talar för sig själva. Vi gjorde en riktig skitmatch helt enkelt, konstaterade Niklas Ekblom ärligt
Lördagsmatchen är bara att stryka och nu väntar närmast en måste-match i derbyt mot Iksu Ungdom nu på fredag.
Det finns ett litet halmstrå kvar att greppa föär att rädda nytt kontrakt i division I-spelet, men då krävs mer eller mindre full pott samtidigt som Notviken inte går rent.

Matchfakta; Team Thorengruppen SK-Sundsvalls IBF 4-12 (0-5, 2-6, 2-1)
Målen, första perioden: 0-1 (5.12) Frida Eriksson (Agnes Wiklund), 0-2 (5.43) Hanna Ådahl (Anna Östman), 0-3 (9.59) Frida Eriksson (Agnes Wiklund), 0-4 (12.11) Agnes Wiklund (Frida Eriksson), 0-5 (15.19) Frida Eriksson (Mathilda Gustavsson).
Skott: 4-9.
Andra perioden: 0-6 (1.01) Anna Östman (Maja Nyman), 0-7 (2.06) Frida Eriksson (Agnes Wiklund), 0-8 (3.02) Sara Lindholm (u.a), 0-9 (3.32) Agnes Wiklund (Frida Eriksson), 1-9 (6.05) Janna Hall (u.a), 1-10 (14.23) Anna Östman (Maja Nyman), 1-11 (16.14) Frida Eriksson (Agnes Wiklund), 2-11 (16.20) Emilia Marjeta (u.a).
Skott: 9-9.
Tredje perioden: 3-11 (12.14) Sandra Johansson (Sandra Johansson), 4-11 (12.40) Amanda Jonsson (Marina Lundsten), 4-12 (18.03) Hanna Ådahl (u.a).
Skott: 7-7. Totalt: 20-25.
Utvisningar, TTG: 1×2 min. Sundsvall: 1×2 min.
Domare: Malin Larsson och Linn Saveman, båda Umeå.