Team ThorenGruppens damer gick på julvila med en bra känsla.
Fyra inkasserade poäng på de två sista matcherna var bra balsam för själen.
– Det kändes positivt att vi fick med oss det inför uppehållet, säger tränaren Jonas Söderström inför helgens dubbla hemmafighter mot Storvreta i morgon och Strömsbro på söndag.

Nykomlingarna har skapat sig en bra position i tabellen efter exakt halva serien och har lite luft i form av tre poäng ner till nedflyttningsstrecket.
Det finns 30 pinnar kvar att fightas om för TTG-damerna i jakten på förnya kontrakt i division I-spelet även nästa säsong.
På lördag blir det full huggning när serieledande Storvreta IBK gästar Ersängshallen.
En uppgift som räcker till och blir över.
Men då är också tränarbasen Jonas Söderström medveten om att bortamötet – förlust med knappa 4-2 – var tight och tuff.
Det finns möjligheter att skrälla uppe på Ersboda på lördag eftermiddag.
– Ett lag som är ett starkt kollektiv och som dessutom har ett antal matchvinnare och spelare med spetskompetens. De har gjort flest mål hittills i hela serien, vilket vittnar om en stark offensiv så det kommer bli en tuff match som
väntar oss på lördag och det känns kul och inspirerande, säger Söderström.
Söndagsmötet mot Gävle-stationerade Strömsbro IF blir också ett spännande möte att följa särskilt med tanke på att TTG 6-2-besegrade laget i höstas.
En av lagets tre skalper den här säsongen.
– Det är ett skickligt lag med en hög lägstanivå och som sällan bjuder på så mycket i sina matcher. Även de mötte vi under premiärhelgen i serien där vi gick segrande ur den första bataljen med 6-2 efter en väldigt bra prestation från vår sida. Jag är helt övertygad om att vi kommer att möta ett väldigt revanschsuget Strömsbro på söndag så det kommer att bli en ännu tuffare match än det var i det första mötet, säger Söderström som under vilan – sedan sista matchen 2  december – DM-spelat mot serie- och stadskollegan IBF Dalen och 4-1-förlorat.
– För vår del handlar det om att verkligen våga spela vårt spel och våga göra de saker som vi hela tiden pratar om och nöter på. Vi har verkligen allt att vinna i helgens matcher och därför ska vi släppa på bromsen och våga spel ut
vårat register på planen. Ser vi till att göra det så är jag helt övertygad om att vi kommer att stå för fina prestationer i båda matcherna och det för mig är det absolut viktigaste för med goda prestationer kommer även de sportsliga resultaten i förlängningen.