Team TG spelar i Elitettan 2022. Vi tog några ord med lagkaptenen Parva Zarassi om avancemanget och kvaltriumfen mot Sollentuna. 

Hej Parva stort grattis till segern och avancemanget! Hur var den här matchen att spela?

– Det känns som det var två helt olika halvlekar, i den första tycker jag att vi inte släpper till så mycket, samtidigt som vi skapar bra lägen genom att lägga bollar bakom deras backlinje. Så 2-0 känns bra att ha med sig in i halvtid, vi hade bra energi och ville fortsätta med den i andra.

Den andra halvleken, vad säger du om den? 

– I den andra kanske vi försöker säkra lite för mycket och ger dom lite för mycket boll vilket gör att vi blir lite tillbakatryckta.  Sen får dom ju in 2-1 och då är det bara att kriga.

Hur var känslan på planen vid reduceringen?

– Det var stressigt, det är mycket känslor och mycket som står på spel, men jag tycker egentligen inte att vi släpper till så mycket lägen där heller, men det blev lite stressigt på slutet.

Ni har ju gått som tåget under säsongen, hur är det att komma in och spela en match som den här, då det kanske blir ett tuffare motstånd?

– Seriespelet är vi ju väldigt nöjda med, det går ju inte säga så mycket annat med 19 segrar på 20 matcher. I serien är det kanske 2-3 lag där vi sätts på prov. Idag får vi verkligen känna att det krävs att hålla en hög nivå i en hel match för att vinna och jag är jäkligt stolt att vi löser det.

Läs också:
Team TG FF klart för Elitetta 2022
Intervju med Jonas Wikström och Jörgen Sundberg
Lokala spelare grunden till Team TG:s framgångar