Dags för nytt derby i Umeå.
Nu är det tredje gången gillt för Team ThorenGruppens damer.
– Det ska bli riktigt kul med match igen och att det är derby är förstås extra tändvätska, säger den ena av två TTG-tränare Jonas Söderström.

Damerna norretta är derbystinn med hela fyra Umeå-lag och i den typen av matcher finns aldrig några givna svar. ThorenGruppen har en 3-9-förlust och en 3-5-dito mot Iksu Ungdom med sig så hår långt.
Mot ”Sveriges kommande elitspelare” i form av RIG (Riksinnebandygymnasiet) hoppas TTG på ett trendbrott i derbysvängen.
– RIG är ett lag som alltid är fyllt med mycket talang och duktiga spelare. Av tidigare erfarenheter med andra lag som jag tränat så brukar det bli mycket fart och fläkt i matcherna mot RIG, säger Söderström.
4-3-skalpen mot Notviken senast var ett skönt tillskott för självkänslan hos nykomlingarna. Varje poäng kommer bli viktigt för TTG i jakten på att etablera sig i serien.
– Känslan annars är att vi hela tiden tar steg framåt på vår resa och alla de som har sett oss redan från början denna säsong håller nog med. Vi har stått för en otrolig utveckling om man tänker tillbaka till i början av september. Man ska ändå ha i åtanke att vi har närmare 15 debutanter som gör sin första säsong i division I.
– Det var en härlig bortaseger, det är den arbetskapaciteten och viljan som vi hade då som vi ska ha även i kvällens match mot RIG, säger Söderström.
Så här mönstrar Team ThorenGruppen sitt lag i kvällens derby, kl.20.00 på Exel Arena.
Målvakter: Ellen Ringqvist (Rosita Rosing)
Formation (Jonsson): Helena Johansson, Lisa Eriksson, Sandra Linder, Emilia Marjeta och Amanda Jonsson
Formation (Hall): Sandra Johansson d.ä, Matilda Gidlund, Hanna Lundin, Susanna Norman och Janna Hall
Formation (Bergsdorf): Emmy Niva, Anna Nystedt, Cajsa Rundqvist, Marina Lundsten och Moa Bergsdorf.
Ersättare: Amanda Nordström, Kim Landfors och Mimmi Landfors.