Tre mål på hela året ifjol. Fyra nya mot Timrå i fredags.
Mikaela Sjödins målexplosion är magisk just nu.
– Har nött mycket frilägen och avslut men att det skulle gå så här bra trodde jag aldrig, säger succéspelaren. 

I matchbladet inför matchen uppmuntrade vi publiken att hålla ett extra öga på Mikaela Sjödin som visat glödhet form på slutet.
Hennes svar på det? Fyra(!) nya mål i matchen mot IFK Timrå. Totalt vann TG matchen med 6-0.
– Det kändes väldigt bra. Jag är väldigt nöjd med både lagets och min egna prestation. Vi lyckades väldigt bra med pressen, och det var något som vi pratat mycket om inför matchen, säger Sjödin.
Som om inte bedriften fyra mål vore nog – alla kom dessutom med ”fel” fot (högern) och nu är frågan om hon inte bör benämnas som dubbelfotad istället för vänsterfotad i fortsättningen.
– Haha det får kanske bli så. Göran Perjus (ur ledarstaben) ville ju rama in vänsterdojjan och lägga den åt sidan, kanske jag ska byta fot helt, frågar sig Sjödin med ett skratt.
Sjödin är nu delad tvåa i totala skytteligan med sina nio mål. Tvåa är också den position som TG har i i tabellen. Detta bakom Assi IF som hittills gått som tåget.
– Jag tycker vi har haft en väldigt bra start på säsongen. Hela laget drar åt samma håll och vi håller en hög kvalitet på både träningar och matcher så det bådar gott inför framtiden, säger Sjödin.
Matchfakta; Team TG FF-IFK Timrå 6-0 (4-0)
Målen: 1-0 (7) Linnea Tiensuu, 2-0 (8) Mikaela Sjödin, 3-0 (11) Mikaela Sjödin, 4-0 (43) Mikaela Sjödin, 5-0 (54) Mikaela Sjödin, 6-0 (68) Therése Boström.
Varningar, TTG: -. Timrå: -.
Domare: Linn Strömberg, Umeå.
Publik: 42.