Femte raka förlusten för Team ThorenGruppens damer är förstås tungt.
Men tränaren Jonas Söderström känner ändå lugnet efter 3-6-förlusten mot Älvsjö AIK i lördags.
– Jag känner mig lugn och vet att vi kommer fixa det här, konstaterar han.

Lördags-fighten mot ”nykomlings-kollegan” Älvsjö blev en tight historia där TTG i vanlig ordning stod upp spelmässigt och presterade enligt matchplanen.
Men en sak fattades och den var och är svår att bortse ifråp´n; effektiviteten.
– Det låter som vi rabblar kjlyschor hit och dit efter varje match. Nu förlorar vi femte raka matchen, men käner ändå att vi är minst lika bra spelmässigt. Det är det där sista lilla som fattas,i får genting gratis, konstaterade Söderström.
TTG hade 1-1 efter första rundan och när Hanna Lundin smällde in 2-1-målet efter 22 sekunder efter första pausfikat hade hemmalaget kopplat grepp.
– I det läget hade vi bud på mer och Sandra Linder hade kalasläge att sätta trean, men blev upphakad och istället kontrade de in 2-2 tidigt efter ledningsmålet. Vi borde fått behålla ledningen längre där sa Söderström som fick se Älvsjö  gå till tredje perioden med en 4-3-ledning sedan Amanda Jonsson på egen hand reducerat med knappt fyra minuter kvar av andra perioden.
I sista perioden jagade TTG kvittering med fick se gästernas Josefine Liiv och Moa Franzén smälla in 3-5- och 3-6 och det var ridå ner för TTG-damerna som har ett prekärt tabelläge som jumbo i serien.
Men Jonas Söderström – vis av erfarenhet – ser bara möjligheter för sitt lag fortsättningsvis.
– Jag har varit i ännu värre situationer förut som tränare så jag känner mig lugn. Jobbar vi på som vi gjort så kommer vi greja nytt kontrakt.
I Älvsjö-mötet i lördags slet hela laget förtjänstfullt, men extra beröm delas ut till backparet Amanda Nordström och Sandra ”Tåget” Johansson som var gedigna i sitt spel. Offensivt var Amanda Jonsson speedig och initiativrik.

Matchfakta; Team ThorenGruppen SK-Älvsjö AIK 3-6 (1-1, 2-3, 0-2)
Målen, första perioden:  0-1 (7.40) Moa Franzén (Anna Peterzén), 1-1 (16.23) Moa Bergsdorf (Susanna Norman).
Skott: 5-6.
Andra perioden: 2-1 (0.22) Hanna Lundin (Sandra Johansson), 2-2 (1.58) Anna Monthan (Cecilia Monthan), 2-3 (4.15) Ebba Fritzell (u.a), 2-4 (7.00) Josefine Liiv (Madeleine Sehlin), 3-4 (16.08) Amanda Jonsson (u.a).
Skott: 5-7.
Tredje perioden: 3-5 (7.59) Josefine Liiv (Frida Toborg), 3-6 (13.12) Moa Franzén (u.a).
Skott: 4-6. Totalt: 14-19.
Utvisningar, TTG: 1×2 min. Älvsjö: 3×2 min.
Domare: Annie Ankarberg, Växjö och Emelie Lindkvist, Lund.
Publik: 122