Fyra matcher kvar att spela.
Team ThorenGruppens innebandydamer jagar en enda sak; fler poäng.
I morgon mot Sundsvall är det tre poäng som gäller.
– Vi fick med oss ett värdefullt kryss mot Dalen i måndags och det gav oss massor av energi, konstaterar TTG-tränaren Jonas Söderström.

Thoren-damerna har jagat segrar intensivt efter julledigheten, men trots massor av bra prestationer har utdelningen var obefintlig. Därför var 4-4-krysset i stadsderbyt i måndags oerhört banbrytande.
Den ”känslan” hoppas nu Söderström att hans lag ska kunna spinna vidare på i lördagsmötet mot Sundsvall.
TTG är ett lag i despetat jakt på poäng som tabelljumbo.
– Sundsvall är ett homogent lag med två riktiga toppas i Frida Eriksson och Agnes Wiklund som är etta och tvåa i seriens poängliga. Men vi gjorde en bra match senast mot Dalen och de detaljer som vi justerat och jobbat hårt med nu på slutet fick vi att fungera på ett bra sätt samtidigt som vi spelade med ett bra tålamod under matchen, konstaterar Söderström.
Fyra matcher återstår i damettan och poäng är nu närmast ett måste för att få fightas om fortsatt kontrakt nästa säsong.
– Med måndagens insats i ryggen så går vi stärkta in till lördagens match. Glädjen och energin i gruppen helt otrolig även fast vi inte haft de sportsliga resultaten med oss. Nu fick vi med oss en väldigt värdefull poäng i senaste matchen och jag är övertygad om att glädjen och energin bara kommer att växa och fortsätter vi att göra goda prestationer som vi gjort egentligen i alla matcher efter juluppehållet kryddat med arbetsinsatsen från i måndags så kommer det även att sluta i glädje efter säsongen.

Matchen mot Sundsvall spelas i morgon lördag, kl.15.00 på Exel Arena.

Team ThorenGruppens lag mot Sundsvall i morgon ser ut enligt följande:
Målvakt: Ellen Ringqvist (Rosita Rosing)
Backpar: Sandra Johansson d.y och Amanda Nordström.
Backpar: Sandra Johansson d.ä och Lisa Eriksson
Formation: Sandra Linder, Janna Hall, Nina Bäckman
Formation: Helena Johansson, Amanda Jonsson, Cajsa Rundqvist
Formation: Emilia Marjeta, Moa Bergsdorf, Susanna Norman
Ersättare: Matilda Gidlund, Anna Nystedt, Emmy Niva, Camilla Wallin och Marina Lundsten