Det börjar dra ihop sig för Team ThorenGruppens innebandydamer.
I morgon väntar ett minst sagt viktigt hemmamöte mot Älvsjö AIK.
TTG-damerna är i akut behov av tre poäng som tabelljumbo.
– Vi har förtjänat mer än vi fått med oss, säger tränaren Jonas Söderström.

Efter juluppehållet har det minst sagt gått i moll i poängsamlandet för TTG-damerna och med sex matcher kvar att spela parkerar laget på en jumboplats i norrettan.
Nykomlingarna börjar inse att goda råd är dyra och sett till prestationerna på de sista matcherna är utdelningen för skral.
– Mot Tullinge senast blev vi tagna av stundens allvar och rädsla att förlora blev större än modet att bomma. Men i matcherna dessförinnan finns det ingenting att anmärka på. Vi har gjort bra prestationer och borde och skulle ha med oss fler poäng. Vi har lärt oss mycket från de senaste matcherna och framför allt efter matchen mot Tullinge och det gäller nu att endast se framåt, se möjligheterna och våga på planen. I slutändan har vi faktiskt ingenting att förlora, säger Söderströms inför lördagens Älvsjö-möte.
TTG ligger sist där känslan är laget tillsammans med Notviken och Tullinge lär få slåss om att undvika de två sista nedflyttningsplatserna.
Läget är tufft, men går att påverka av egen kraft. Älvsjö ligger nio poäng före TTG och vann i höstas med 5-2.
– Älvsjö är som sagt ett fartfyllt gäng som spelar ett aggressivt spel och det är verkligen ett kollektiv som aldrig ger upp i matcherna. De startade serien som många säkert hade förväntat sig med en del förluster men allt eftersom tiden gått har de stått för väldigt bra resultat, något som 6-4 segern borta mot IBF Dalen vittnar om där ändå låg under med 3-0 efter 18 minuter, konstaterar Söderström.
Matchen spelas lördag 31 januari, kl.16.00 på Exel Arena.