Lagom till jul slår Team TG till med en riktig smällkaramell till värvning.
Bolltrollaren Adam Chennoufi vänder hem – och har skrivit på för fyra(!) år i klubben.
– Det är något riktigt stort på gång och jag vill vara en del av det, säger han.

De senaste åren har Gimonäs-sonen Adam Chennoufi lirat i GIF Sundsvall, Dubai CSC och IFK Värnamo. Nu väntar ett nytt kapitel i fotbollskarriären. Adam Chennoufi har tecknat ett fyraårsavtal med Team TG.
– Det känns fantastiskt skönt att allt har löst sig och jag ser fram emot att spela i ”Thoren”. Jag har följt laget sedan det skapades och alltid haft mycket polare där. Jag är imponerad av drivet och nytänket som finns i föreningen, säger han.
Faktum är att han var nära att skriva på redan i somras – men då blev det till slut en fyra månaders utflykt till Värnamo istället i Superettan.
– Det stämmer att vi haft en diskussion sedan i somras, men då var det fortfarande några lösa bitar kvar. Jag ville verkligen att det skulle kännas 100 % rätt och efter fyra månaders inblick och förhandling kan jag säga att det här känns väldigt spännande. Det finns goda möjligheter för att det här ska bli någonting riktigt stort och jag vill vara en del av det, säger han.
Just att kontraktet är skrivet på fyra år är verkligen ett ”statement” som sänder goda signaler ut i fotbolls-Sverige.
– Det är en långsiktig satsning på gång och jag vill vara en del av den. Det kan hända att det går fortare än fyra år att nå våra mål men jag vill vara med och bidra hela vägen, säger Chennoufi.
Bolltrollaren från ”Gimo” har hunnit bli 28 år nu och han tar med sig mycket erfarenheter in i Ghanbaris lagbygge.
– Jag har varit i många situationer både som spelare och som lag. Jag har vunnit serier, men även åkt ur serier. Jag vet hur det kan svänga i fotboll och jag hoppas kunna bidra mycket på den mentala biten. Jag vet vad som krävs för att vara ett topplag, konstaterar han.
På planen är han tilltänkt som en nummer tia som ska operera strax bakom anfallarna.
– Det är det vi har pratat om och det är där jag ska vara. Jag ser också fram emot att spela för Ghanbari som verkligen fått ut mycket av sina spelare. Jag är bara 28 år och har definitivt saker kvar att utveckla. Jag ser fram emot att att få Ghanbaris hjälp i det, säger han.
Laget kom som bekant på en smått sensationell femteplats ifjol – något som Chennoufi inte var så förvånad över.
– Det var absolut fantastiskt bra gjort. Men jag har spelat med många av spelarena och vet vad de går för. De håller helt klart i division I. Sedan kom det in bra värvningar också, både inför säsongen och under säsongen. Jag hoppas att vi tar vid där förra säsongen slutade, säger han och fortsätter:
– Det har ringt en väckarklocka för övriga Umeå. Vi har någonting spännande på gång, säger han.