Han var ordinarie i backlinjen i fjol i ettan. Nu förlänger den spelskicklige mittbacken Adel Ziarat kontraktet med Team TG FF.
– Det känns som att vi har något bra på gång, säger han.

Den 22-årige kalmarsonen Adel Ziarat anslöt till Team TG FF från Umeå FC inför 2020. Han startade 29 av 30 matcher under den komprimerade coronasäsongen och trivdes, trots att laget hade det lite motigt resultatmässigt, bra i laget.

– Ja, jag trivdes jättebra i gruppen och fick spela ganska mycket, säger Adel.

Nu har han bestämt sig för att fortsätta med Team TG en säsong till och säger att tränaren Benjamin Kinnunen Nassiri är en stor del till varför han vill satsa vidare i klubben.

– Jag tror på honom, det är en stor anledning till att jag stannar. Men sedan tror jag på hela organisationen, laget och allt runtomkring. Jag tror vi kan skapa något bra ihop. Det känns väldigt bra att ha skrivit på, jag är redo för en ny säsong, säger Adel.

Tränaren Benjamin Kinnunen Nassiri är glad över kontraktsförlängningen.

– Det känns väldigt kul att han förlänger. Han är 22 år men har en stor erfarenhet. Han har spelat två år med UFC och ett år med oss i ettan. Adel är en spelskicklig mittback och vi hoppas han kan växa lite mer i ledarbiten och ta för sig ännu mer i gruppen, säger Benjamin.