Seriepremiär i morgon. Nu har lagkaptenen Adel Ziarat och målvakten Fredrik Winnered förlängt kontraktet med Team TG FF.

Kalmarsonen Adel Ziarat kom till Team TG från Umeå FC inför säsongen 2020. Nu är den spelskicklige mittbacken klar för en tredje säsong med Team TG, där det alltså återigen är spel i Ettan Norra som väntar.

– Det känns kul att kliva in i en ny säsong. Vi har haft en ganska intensiv försäsong, tränat många pass och jobbat på vår spelidé. Det är en nivå högre i år men jag tror vi har goda möjligheter att prestera, säger Adel som är lagkapten den här säsongen.

– Det känns bra. Jag känner mig trygg i rollen och tackar för förtroendet.

Även Fredrik Winnered har förlängt kontraktet. Han kom till Team TG 2020 från IFK Umeå och kommer att agera tredjemålvakt den här säsongen bakom Rasmus Aspholm och Ville Seppä.

Sportchefen Niklas Granberg kommenterar kontraktsförlängningarna:
– Adel är vår lagkapten, en ledartyp som tar stort ansvar i gruppen. Han har stor erfarenhet av spel i Ettan och är en spelskicklig och taktiskt välskolad mittback.
– Det känns jättekul att Fredrik är klar som tredjemålvakt och resurs för oss. Förutom att Fredrik är en bra fotbollsmålvakt så är han också en kanonkille som även har lite målvaktstränartankar, och vi är glada över att ha honom i föreningen.