Hon har spelat hela sitt liv i Morön BK. Nu byter Agnes Brännström till Team TG FF.
– Jag har fått en bra känsla för klubben och av tränarna och spelarna, säger Agnes, som skrivit på ett ettårskontrakt.

Offensiva yttern Agnes Brännström fyller 20 år i år och är fostrad i Morön BK. Hon debuterade i A-laget som 16-åring 2018 i division I.

Agnes har gjort totalt 44 framträdanden i Elitettan de senaste två åren och den gångna säsongen blev det 25 matcher varav 13 från start.

– De senaste åren har varit väldigt utvecklande. Jag har fått chansen att spela med otroligt duktiga spelare som utvecklat mig mycket. Så de här åren har varit spännande, jätteroliga och utvecklande.

Det har dock varit en turbulent vinter för Morön BK. I fredags kom det officiella beskedet att Morön drar sig ur Elitettan och Agnes tycker det känns skönt att nu ha klart med en ny klubb.
– Det har varit en berg-och-dal-bana och många om och men om var man ska spela. Men nu känns det jättebra att få komma till Team TG, som känns stabila. Jag har haft en bra dialog med Jonas (Wikström) om hur klubben vill jobba. Jag har ju alltid spelat i Morön så det också ska bli kul att komma till en ny miljö, börja på ett nytt blad och visa vad jag går för, säger Agnes, som är en offensiv ytter och som beskriver sina styrkor så här:
– Min snabbhet och min spelförståelse.

Team TG:s sportchef Niklas Granberg kommenterar nyförvärvet:

– Agnes Brännström är en väldigt intressant spelare som vi tror passar perfekt in i truppen. Agnes har erfarenhet av elitettan med Morön och jag är övertygad om att Agnes kommer att få ett genombrott på allvar i våran miljö.