Team TG har börjat växa in i Division I-kostymen på allvar.
På söndag har laget chans att ta tredje raka segern.
– Känslan är riktigt bra just nu och det är skönt att poängutdelningen lossnat, säger Mathias Åkerlund
.

Mathias Åkerlund kom till Team TG från Hudiksvall inför säsongen och han har direkt blivit en viktig kugge i André Ghanbaris lagbygge som en del av den framgångsrika fembackslinjen.

- Vi har börjat sätta alla defensiva bitar nu och det känns som att vi är väldigt trygga i hur vi ska agera på planen, säger Åkerlund.

Efter två raka segrar på naturgräs är nu laget tillbaka på konstgräset hemma i Umeå där chansen finns att ta tredje raka segern.

– Det är lättare att få igång “rullet” på konstgräs. Vi är ännu bättre på konstgräs skulle jag säga. Det gäller att vi har tålamod i spelet och tar vara på chanserna framåt, säger han.

Team TG har ett klart godkänt facit hittills i den fortsätt väldigt jämna serien. Bland annat är laget seriens bästa bortalag. Hemma har det gått lite tyngre men i senaste hemmamatchen kom första segern på Umeå Energi Arena.

– Serien är väldigt jämn och alla slår alla känns det som. För vår delär det skönt att det lossnat poängmässigt, spelmässigt har vi varit bra sedan omgång två, fastslår Åkerlund.

Kan du inte se matchen på plats kan du som vanligt se matchen på ettanplay.se