Inte bara en utan två allsvenska spelare förstärker Team TG FF under sommaruppehållet.
Först GIF Sundsvalls Granit Buzuku – och nu Östersunds tvåvägsmittfältare Sebastian Lundbäck.
– Det känns fantastiskt bra att få in allsvensk kompetens i laget. Det kommer höja nivån på både träning och match för oss, säger tränaren André Ghanbari.

Med dessa värvningar fortsätter även Team TG FF att bygga på den Norrlands-prägel som finns i laget. Buzuku (t.v. i bild) är i grunden från Lycksele och Lundbäck är från Östersund.

– Extra kul att bägge nyförvärven är norrlandskillar och det känns dessutom bra att skapa en relation och ett samarbete med de allsvenska klubbarna i Norrland, säger André Ghanbari.

Buzuku – en klassisk ”nummer tio” i spelsättet – har redan debuterat för TG i DM där han stod för två mål i segern mot Medle.

Lundbäck (t.h. i bild), född -96, är mer av en ”nummer sex” i spelstilen och kommer lägligt in för att täcka upp skadade Patrik Bromans tomrum.

– Känns väldigt bra att få in en till allsvensk spelare. Jag har inte sett honom spela så mycket men jag vet att det är en skicklig tvåvägsmittfältare som garanterat kommer se till att nivån höjs på både träning och match för oss, säger Ghanbari.

Sebastian Lundbäck – som redan har storebror Jonathan i TG – säger så här om sin nya klubbadress.

– Jag behöver få speltid efter min skada så det här blir en perfekt lösning för mig, kul också att få lira i samma lag som brorsan, säger Lundbäck.

Noterbart är att både Buzuku och Lundbäck kommer in på lån resten av säsongen.