Med Nathalie Jakobsson klar börjar TTG:s lagbygge se väldigt spännande ut. 
– Det känns fantastiskt roligt att hon vill spela med oss, säger sportchefen Niklas Ekblom. 
Nathalie Jakobsson är en s.k. ”hybrid” som kan spela på alla positioner, men i den vita TTG-tröjan ser det ut att bli en center-roll.
– Det är andra gången jag värvar henne, jag var den som värvade henne till Iksu för tre år sedan. Hon är en mycket smart och fysisk spelare som är trygg med bollen. Personligen tycker jag tyvärr inte att hon kommit till sin rätt i Iksu. I mina ögon är hon en klasspelare och jag hoppas verkligen att det kommer att synas hos oss, säger Ekblom om värvningen.
– Hon är dessutom en fantastisk person, vilket vi sätter ett stort värde på i vårt lagbygge. En fungerande och stark grupp börjar med bra människor, fastslår han.
Huvudpersonen själv är också glad och lättad över att klubbvalet är gjort.
– Det ska bli spännande att få prova en ny roll. Personligen känner jag att jag kan behöva en omstart och Team ThorenGruppen känns som ett bra alternativ för det. De är riktigt seriösa och målmedvetna med ambitionen att gå upp till SSL. Sedan känner jag ju Niklas och ett par spelare sedan tidigare så det gjorde att steget inte kändes så långt, säger ”Natha”.