Äntligen kom den. Team TG:s första seger för säsongen. 
– Det känns underbart att få vinna en fotbollsmatch och jag är så sjukt stolt över killarna i dag och moralen de visar, säger tränaren Niklas Wenderyd efter 3-2 borta mot Örebro Syrianska. 

Team TG har visat gryende form de senaste omgångarna och i derbyt hemma mot Umeå FC senast blev det 1–1.

I dag visade Team TG att poängplockandet inte var en engångsföreteelse. Det stod 1–1 i paus efter en jämn spelmässig halvlek där Team TG skapade något fler målchanser och där Amar Mujakovic gjorde målet på nick.

Sex minuter in i andra halvlek satte Amar Mujakovic sitt andra mål i matchen då han gav Team TG ledningen med 2–1 efter ett välplacerat skott. Mujakovic som dock sträckte sig i samband med målet och tvingades utgå.

3–1 kom sedan bara tre minuter senare av Axel Olsson som smet igenom och placerade in bollen på ett friläge.

– Efter vårt 3–1-mål blir vi ganska låga och spelar mer på kontring medan Syrianska försöker trycka in bollar i boxen. Efter deras 3–2-reducering så är det krig och hjärta som gör att vi håller ut till den 97:e minuten, säger en mäkta stolt tränare, Niklas Wenderyd.

– Vi åker till Örebro med skador, sjukdom och avstängningar och har bara 12 utespelare tillgängliga. Ändå reser vi hem med tre poäng och det känns så jäkla skönt, säger han.

Ni hittar höjdpunkterna från matchen här. 

I nästa omgång tar Team TG emot Hammarby TFF.