Hon kom för att visa vägen mot toppen.
Nu har den välmeriterade backen Sara Wilhelmsson förlängt sitt kontrakt med Team ThorenGruppen SK.
– Det känns väldigt spännande att vara med på resan mot SSL, säger hon.

Sara Wilhelmsson kom till Team ThorenGruppen från Iksu där hon var med och bidrog till flera stora framgångar.

– I höstas kände jag mig rätt färdig med innebandyn, men mitt första år hos TTG har varit givande och suget för innebandyn har byggts upp igen, och jag är riktigt laddad nu. En del i detta har varit att jag fått en annan roll än vad jag haft tidigare, säger hon.

Efter den magiska säsongen i division II blev det till slut ett enkelt val att stanna kvar i klubben på den resa som har startats.

– Jag trivs jättebra med alla i och runt laget, och det känns som en spännande utmaning med vårt mål att nå SSL. Det är en resa som jag vill vara med och bidra till, säger Wilhelmsson som nu ser först och främst ser fram emot det Allsvenska äventyret:

– Att gå upp en division innebär att allt snäppas upp. Men vi har en spännande trupp och en stor målmedvetenhet i laget och föreningen, så jag ser ljust på våra chanser, säger hon.

Sportchef Niklas Ekblom är lyrisk över Wilhelmssons namnteckning.

– Yes! Där snuvade vi alla SSL-lag på en av världens bästa backar. Att Sara väljer att spela med oss ser jag nästan som för bra för att vara sant. Hon skulle lätt kunna välja vilken SSL-klubb som helst. Hos oss är hon en förebild som höjer alla hon spelar med så det känns fantastiskt kul att hon stannar kvar, säger Ekblom.