Man kan lugnt säga att Daniel Larsson sparade säsongens första mål till ett viktigt tillfälle. 
I dag gjorde han enda målet i matchen – vilket säkrade nytt kontrakt i division I! 
– Wow, vilken härlig match och vilken känsla, konstaterar han. 

Hela säsongen har han fått finna sig i att vara en så kallad bänknötare. Vissa matcher till och med på läktaren.
Därför är det väldigt lätt att glädja sig med Daniel Larsson – lagets äldste spelare – som i dag fick nätet att rassla för första gången den här säsongen. Målet betydde 1-0 i matchen mot Enskede och det blev matchens enda mål. De tre poängen gör att det nu är helt säkert att Team TG FF spelar i division I även nästa år!

– Jag tycker vi vinner välförtjänt. Första halvlek är en av årets bästa tycker jag. Sedan i andra blir det lite mer av ett ställningskrig innan vi tar över igen. Vi kan rättvist ta ledningen och sedermera vinna fighten, säger Daniel Larsson.

Lättnaden och glädjen över att göra säsongens första mål är såklart påtaglig.

–  Som forward vill man alltid göra mål och såklart var det här extra härligt. Situationen har ju varit som så att våra anfallare har gjort det bra hela året och gjort otroligt viktiga mål, så jag är bara glad nu att jag kunde bidra, säger Larsson ödmjukt.

När laget nu säkrat kontraktet kan man så smått börja analysera varför det gått så bra som det har gått. Larsson ger sig på en mini-analys redan ikväll:

– Vi har skapat en vinnarkultur i laget där vi allihop är otroligt målmedvetna och vi har stora vinnarskallar. Vår tränare André Ghanbari förbereder oss alltid på bästa sätt till matcherna och sen går vi ut och gör jobbet för varandra, säger Larsson.