Han är nyckelspelaren som jobbar i det tysta. Nu har Victor ”Bengan” Bengtsson kritat på nytt kontrakt.
– Det känns väldigt roligt. Jag har trivts sedan dag ett, säger han. 

Victor Bengtsson kom in i laget som sjukgymnast inför förra säsongen. Med SSL:s tuffa spelschema fick han en jätteviktig uppgift i rollen att försöka ta hand om spelarnas stundtals sargade kroppar. ”Bengan” gjorde ett kanonjobb och blev snabbt uppskattad.

– Det känns väldigt roligt att få jobba med det här laget ytterligare en säsong. Jag har trivts bra från dag ett och det har aldrig varit någon tvekan om att jag skulle fortsätta även kommande säsong, säger han, och fortsätter:

– På det stora hela tycker jag att vi gör en bra säsong. Det var en ganska svängig säsong där vi blandar bottennapp med bragdinsatser men i slutet av säsongen håller vi en högre lägstanivå och visar att vi är ett SSL-lag att räkna med, konstaterar han.

Annars är han rätt ny inom innebandy och fick på så sätt bekanta sig med sporten på väldigt nära håll under den förra säsongen.

– Det bästa med innebandy är att man slipper regn, snö och blåst som annars är starkt förknippat med exempelvis fotbollen här i stan. Nej men skämt åsido så tycker jag innebandy är en riktigt rolig och spännande idrott som innehåller många olika moment som måste tas hänsyn till. Gällande Team ThorenGruppen SK tycker jag det är väldigt roligt och inspirerande med en förening som strävar framåt på det sättet man gör. Dessutom trivs jag väldigt bra med spelare, ledare, materialare och alla andra eldsjälar runtomkring, säger han.