Adam Berglund kom till TTG för att hjälpa laget till SSL. Nu är han och laget i innebandyns finrum där de verkligen får bekänna färg. I kväll står t ex regerande svenska mästarna på andra sidan. – Känns väldigt kul att få mäta sig mot de bästa igen, säger Berglund.

Fyra poäng på två matcher är klart godkänt som nykomlingar. Men Adam & co behåller fötterna stadigt på jorden.
- Nu vann vi mot Warberg och det var ett steg i rätt riktning, men vi har fortfarande väldigt mycket kvar att jobba på, men alla är fortsatt ödmjuka och vi tar steg varje träning, säger “Adde”.

Matcherna duggar verkligen tätt i SSL vilket Adam Berglund njuter av. Detta blir den tredje matchen på drygt en vecka och redan på lördag smäller det igen mot Pixbo borta.

- Det är superkul med så tätt matchande och att få sättas på prov varje vecka, SSL är verkligen en sådan serie där varje match är tuff, säger han.

Det är givetvis oerhört mycket som ska stämma om man ska slå de regerande mästarna, men Adam pekar på några särskilda nycklar för att kunna rubba dem ikväll.

– Vi måste släppa respekten från start trots att de är mästare. Det blir även grymt viktigt med noggrannheten över hela banan och en rejäl hunger när lägena kommer, säger han.

Kan du inte se matchen live kan du se den på SSLplay.se – antingen via månadskostnaden 199:- per månad eller 89:- per match.