Det är dags för tredje matchen på en vecka.
Den här gången väntar Tyresö Trollbäcken på hemmaplan.
– Vi kommer väl förberedda, säger centertanken Johan Bergstrand.

ThorenGruppen SK har under veckan som varit hunnit med att vinna mot Salem för att sedan torska i sudden mot erkänt hemmastarka Wibax Piteå i Norrmalmia. På söndag slutar ”NHL-veckan” då Tyresö Trollbäcken gästar Umeå Energi Arena. Centertanken Johan Bergstrand är redo inför uppgiften.
–  Tre matcher på sju dagar ställer så klart krav på kroppen, men det känns ändå bra och match vill man ju spela hela tiden. Jag har då inga planer på att känna efter förrän säsongen är slut, säger Bergstrand.
Centern är inne på sin andra säsong i Team ThorenGruppen nu och han trivs som fisken i vattnet.
– Det känns fantastiskt kul att tillhöra TTG. Alla ställer upp för alla både på och utanför planen. Staden trivs jag också perfekt i, även om det är lite väl kallt just nu, skrattar han.
Tyresö är ett lag som många trodde skulle ligga högt upp i årets serie, men tabellen visar en annan verklighet trots flera etablera nyförvärv.
– Tyresö har en fin offensiv och de lär försöka hålla tätt bakåt och lita på att offensiven fixar det i matchen mot oss. Men vi kommer vara väl förberedda, lovar han.
I matchen mot Tyresö finns även en ny bekantskap med i TTG-truppen i form av Tobias Haraldsson. Sportchefen Janne Lundqvist säger så här om det tillskottet:
– Vi håller alltid dörren öppen ifall en bra spelare dyker upp och så är fallet nu. Vi får in en spelartyp som vi inte har vilket känns bra och här finns alla möjligheter till succé. Han är en laglojal spelare som offrar hörntänderna för framgång. Han är stor och stark och jättejobbig att möta och kommer passa in perfekt i laget både som spelare och person, säger Lundqvist.

Matchen spelas i morgon söndag 24/1, kl.13.00 på Umeå Energi Arena och för er som inte har möjlighet att bevittna matchen på plats kan ni köpa och se den via vår webbsändning; Se matchen här>>

Så här spelar Team ThorenGruppen mot Tyresö Troillbäcken.
Målvakter: Erik Ställ (Niklas Ivarsson)
Förstafemman: Rasmus Andersson, Adam Berglund, Peter Reinholdt, Wictor Johannesson, Jakob Arvidsson.
Andrafemman: Emil Johansson, Victor Öberg, Jesper Fransson, Adam Hansson, Mattias Hedlund.
Tredjefemman: Jesper Berglund, Johan Alm, Niklas Fransson, Johan Bergstrand, Peter Larsson.
Ersättare: Philip sakayan, Christian Larsson, Johan Larsson.