Det såg bra ut i paus efter Johannes Nilsson ledningsmål redan i den sjunde matchminuten. Men ett decimerat manskap kunde inte hålla ledningen i den andra halvleken.

Matchen börja på bästa tänkbara sätt för TTG. Detta efter att Johannes Nilsson med sitt första mål i TTG-tröjan gett laget ledningen på Rosvalla IP. Efter målet så byter lagen boll med varande och i spelet så har gästerna bra kontroll på Bissarna, som skapar sina lägen på fasta situationer. Men i spelet så är det TTG som har flest avslut på mål. Vi tog pausvila med 0-1 på resultattavlan.

I den andra så kan Christian Kouakou hålla sig framme och tidigt sätta kvitteringsmålet. Ett mål som ger hemmalaget den nödvändiga energi för att också vända matchen. Målen till såväl 2-1, som 3-1 är utav det grannare slaget och otagbart bakom Felix Forsgren. Först en drömträff signerat vänsterbacken Pontus Nordenberg, och sedan en lika gran helvolley från inbytte Joakim Juhlin. 3-1 och ridå ner.

Matchfakta

Nyköpings BIS-Team TG FF 3-1 (0-1)

Spelplats: Rosvalla IP

Målen: 0-1 (7) Johannes Nilsson, 1-1 (52) Christian Kouakou, 2-1 (69) Pontus Nordenberg, 3-1 (80) Joakim Juhlin.

Varningar: NBIS: Christian Kouakou, Ryo Fujii, TTG: Linus Marklund, Robin Åberg.

Domare: Fredrik Oppong

Laget mot Nyköpings BIS: 97 Felix Forsgren – 2 Alhajie Drammeh, 62 Juuso Laitinen, 95 Joel Sihlberg, 24 Linus Marklund, 16 Robin Åberg, 4 Sebastian Lundbäck, 8 Patrik Broman(K)(87), 10 Adam Chennoufi, 12 Johannes Nilsson, 14 Jonathan Lundbäck. Avbytare: 1 Vladimir Sudar, 25 Ludvig Marklund(87)