I strålande solsken och storpublik fick Team TG se sig besegrade av Umeå FC med 1-2. Man kan lugnt säga att TTG föll med flaggan i topp då de pressade Umeå FC hela vägen in i kaklet.
TG:s mål gjorde Patrik Broman (bilden) på nick.
– Det finns såklart en besvikelse över resultatet, men prestationen i sig är jag inte jättemissnöjd med, säger tränaren André Ghanbari efter matchen. 

Team TG kom ut väldigt piggt och var det bästa laget i första halvlek. Men i andra fick de vitklädda en kalldusch då gästernas kapten Jens Sjöström knoppade in 1-0 på en fast situation.
UFC:s specielle målskytt Simon Mårtensson ökade sedan på till 2-0 vilket i slutändan blev det matchavgörande målet.

– De står som segrare efter två mål på ungefär lika många målchanser, det sårar oss just nu, men vi kan konstatera att UFC inte står ohotade på tronen i Umeå. Vi tar kliv hela tiden och de kliv vi tog senast gav oss tre poäng, i dag räckte det inte hela vägen, säger Ghanbari.

Nu väntar Akropolis hemma redan nästa helg.

– Förra matchen gav oss mycket energi. Den här kanske tar lite energi av oss men vi kan ändå känna att vi är med. Vi kan ta tre poäng mot starka lag, så vi går in med full tro även i nästa match, konstaterar Gnanbari.

SÅ STARTADE TEAM TG

Ahmed Al Fadli
Markus Forsmark, Jonathan Jonsson (ut 74′), Edwin Ekholm, Hampus Wallgren, Linus Marklund
Erik Olofsson (ut 49′) Robin Nilsson Patrik Broman (ut 83′)
Jonathan Lundbäck
Timothy Mcneil

Ersättare: Andreas Ljung, Marc Saliba, Ludvig Brännström (in 83′), Robin Åberg (in 49′), Daniel Larsson, Seif Kadhim (in 74′), Marcus Pettersson.