Björn Holmgren lämnar Team TG FF

Det är efter en ömsesidig överenskommelse som Björn Holmgren väljer att lämna Team TG FF och flytta hem till Växjö. – Väldigt tråkigt att Björn fattat detta beslut, han bidragit mycket såväl på som vid sidan utav planen och det är väldigt tråkigt att Björn väljer att flytta hem, konstaterar TTG-tränaren Andre Ghanbari.

Han var den sista pusselbiten som anslöt precis innan seriestart ifrån Räppe GOIF. Högerbacken som inledde väldigt piggt, och var en friskfläkt i inledning på seriespelet vilket och gav stort förtroende ifrån ledarstaben. Men dessvärre skulle en skada sätta stoppa för Björns framfart i TTG-tröjan, vilken också varit en bidragande orsak till beslutet som är fattat att lämna oss. – Jag kom upp hit för att satsa på fotbollen och har den sista tiden känt att detta inte gick som jag hade hoppats. Det är också tufft att stå vid sidan och inte kunna bidra på det sätt jag vill och önskar, konstaterar Björn Holmgren.

En spelare med potential 

Det är i dagsläget oklart hur framtiden ser ut rent fotbollsmässigt. Men det råder inga som helst tvivel om att Björn Holmgren gjort ett stort avtryck hos oss under den korta tid som vi fått äran att stifta bekantskapen med denna ödmjuka och hårt jobbande herre. Det är inga tvivel om att Björn Holmgren är en spelare som har ett stort spel i sig och en stor potential. -Han är en lättsam och en kille som stämplar in på kontoret, det är den erfarenhet jag fått ifrån Björn under den korta tid vi fått ha honom här hos oss. Jag och föreningen önskar han allt lycka vidare, säger Ghanbari.

Klubben Team TG FF tackar Björn Holmgren för hans insatser här hos oss och önskar stort lycka till vidare. Det har varit ett sant nöje att få ha dig här hos oss.