Sista bortamatchen i serien den här säsongen. Då saknar Team TG-damerna en hel hög med spelare. 
– Vi åker nog upp med max en avbytare, säger tränaren Jonas Wikström inför mötet med Trångfors. 

Team TG har haft en tuff träningsvecka där laget snittat 7-8 spelare på träningarna, att jämföra med de 17-18 som normalt brukar vara snittet. Det är många i truppen som varit förkylda i olika former vilket gör att de redan klara seriesegrarna åker till Boden för mötet med Trångfors med en liten skara.

– Ja, max en avbytare. Men det är bra att vi får det nu och inte kvalet. Nu har den här förkylningen gått runt i laget och förhoppningsvis är det klart nu, säger Jonas Wikström som ser det positiva i situationen.

– Det blir några spelare som får spela på positioner som de inte gjort tidigare i år. Det blir intressant att se hur snabbt de kan anpassa sig till en ny position, säger Wikström som glädjande nog även ser ut att få tillbaka målvakten Jasmin Mannelqvist i full träning nästa vecka.

I nästkommande helgs serieavslutning väntar IFK Östersund på hemmaplan för Team TG. Kvalet till elitettan inleds helgen 13-14 november där TTG står över första omgången och går in i spel helgen 20-21 november.