Team ThorenGruppen har startat allsvenskan med 10 raka segrar.
Det är en skön tabellrad att luta sig emot när skadelistan är lång inför lördags-mötet mot Hudik/Björkberg.
– Skönt att vi har en bred trupp, nu får andra chansen att kliva fram, konstaterar TTG-tränaren Tomas Hugosson-Wallgren.

Nykomlingarna Hudik/Björkberg ligger på en åttonde plats i allsvenskan och har producerat näst mest mål i serien, 70 stycken, där endast TTG är bättre med sina 80.
– Hudik/Björkberg har tagit några imponerande poäng, bland annat två meriterande bortasegrar mot Tyresö och Djurgården, så det det blir en tuff match, säger Hugosson-Wallgren.
TTG-herrarna har gjort en strålande säsong så här långt och nästintill poängmaximerat på sina tio allsvenskan framträdanden så här långt. Men laget fick två tunga avbräck i veckan där Fredrik Ottosson, som var just kommit tillbaka från en långvarig vadskada, har fått känningar i baksida lår.
Och i veckan tvingades forwarden Niklas Fransson till en blindtarmsoperation och sedan tidigare är såväl Jocke Lundberg (baksida lår) och Peder Viklund (knä) konvalecenta.
Adam Hansson kommer tillbaka in i laget igen och Niklas Ivarsson får chansen från start i kassen istället för Erik Ställ.
– Trist givetvis, men skador hör till och det är en sådan här gång det är skönt att vi har en bred och bra trupp, säger Hugosson-Wallgren som också den här lördagen får flytta in på parketten i Umeå Energi Arena.
– Förhoppningsvis kan vi behärska den något halkiga parketten, nyckeln blir att skruva ned på kreativiteten kring halvplan och spela på raka och enkla lösningar.

Matchen spelas i morgon lördag 28/11, kl.15.00 på Umeå Energi Arena (f.d Udominate Arena/Sporthallen).
Ni som inte kan se matchen på plats kan självklart se den via vår webbsändning; Se matchen här>>
Så här spelar Team ThorenGruppen SK i morgon:
Målvakter: Niklas Ivarsson (Erik Ställ)
Förstafemman: Johan Alm, Victor Öberg, Peter Reinholdt, Wictor Johannesson, Jakob Arvidsson.
Andrafemman: Rasmus Andersson, Jesper Berglund, Peter Larsson, Johan Bergstrand, Mattias Hedlund.
Tredjefemman: Emil Johansson, Adam Berglund, Christian Larsson, Adam Hansson, Johan Larsson
Ersättare: Philip Sakayan