Guldet i Scandic Cup blev en fin punkt på försäsongen. Nu är det en vecka kvar till seriepremiär.
– Vi har en mycket bra genomförd försäsong i ryggen, konstaterar centertanken Johan Bergstrand. 

DM, Finlandsturné och Scandic Cup. Där har ni ThorenGruppen SK:s försäsong i korta ordalag.
Centern Johan Bergstrand är nöjd och belåten nu när denna del av säsongen är över.

– Det blev mycket matcher nu i Scandic men kroppen känns mycket bra måste jag säga. Överlag har vi mycket väl genomförd försäsong i ryggen som har förberett oss på ett bra sätt, säger Johan Bergstrand.

Men guldet i Scandic är inget som får TTG att sväva iväg. Tvärtom har laget visat både ris och ros under denna försäsong.

– Jag tror det har att göra med att vi sytt ihop truppen ganska sent och att vi fortfarande jobbar med att sätta vissa linjer i de olika delarna i vårt spel. Men jag tycker vi fick väldigt fina svar i finalen och de nya spelarna kommer in mer och mer i sättet vi vill spela på, berömmer Bergstrand.

Nu återstår endast en vecka till seriepremiären borta mot Karlstad. ”Bulan” är såklart riktigt tänd inför den uppgiften.

– Det ska bli superroligt – det är detta vi har tränat för hela sommaren. Det som blir viktigt i år är givetvis att vi har ett spel som vi är trygga med hela vägen från målvakt till forwards och att vi kan jobba därifrån för att utvecklas och bli bättre, säger han.