Han tog över Team ThorenGruppen som huvudansvarig hösten 2014.
Ett och ett halvt år senare förde han upp laget till Svenska Superligan.
Nu står det klart att tränaren Tomas Hugosson-Wallgren blir kvar nästa säsong.
– Jag tycker det känns motiverande att fortsätta utveckla det här laget och det är just motivationen som jag tror är en av nycklarna till bra säsong, säger han.

Hugosson-Wallgren, eller Bullen som han kallas, lämnade Iksus innebandydamer 2014 med ett guld i Europacupen samt ett SM-guld och ett SM-silver i bagaget.
I våras lyckades han som en något försenat 10-årspresent efter fem långa år i allsvenskan äntligen slutföra Team ThorenGruppens långsiktiga dröm om spel i Svenska Superligan.
– Det som driver mig till att fortsätta i resan med TTG ytterligare ett år är att jag och ledningen tror på samma koncept. Vi ska bygga vår säsong på hårt arbete, en samsyn inom gruppen och sträva efter att trigga varje individ ytterligare ett steg i sin egen utveckling. För mig blir det en ny erfarenhet med ny serie, nya lag, nya resor, vi måste vara ödmjuka till det tyngre spelschemat än i allsvenskan samt det stundtals tärande resorna, konstaterar han.
Nästa säsong blir klubbens debut i innebandyns finrum; Svenska Superligan, en miljö som kommer att ställa helt andra krav i alla delar; sportsligt, ekonomiskt och organisatoriskt.
– Så som jag ser det har vi fina möjligheter att etablera oss i SSL, men vi kommer behöva jobba med att ställa om vårt ”mindset” från att vara ett topplag som föreningen har varit i elva års tid i alla serier, till att vara underdog och alltid behöva jobba hårdare än motståndarna för att ta poäng, säger Hugosson-Wallgren.