Efter uddamålsförlusten i match ett repade sig Team ThorenGruppen på ett imponerande sätt genom att ta hem match två med komfortabla 6-2. Nu väntar en direkt avgörande match imorgon 12.00.
- Vi har en grym känsla i laget och är redo för uppgiften, säger Cajsa Rundqvist.

Besvikelsen efter match ett sköljdes snabbt bort och fullt fokus riktades på match två nere i JALAS Arena. Där stod Team TG för en riktigt imponerande insats.

– Vi tummade inte på någonting, vi gick in rejält i närkamper och spelade enkelt i anfallen. En riktig krigarinsats av hela laget, berömmer backen Cajsa Rundqvist som stod för ett av målen i matchen.

– Riktigt kul att få göra mål då det var ett tag sedan sist! Vore kul att göra ett till imorgon, men jag tar hellre ett viktigt skottäck med två sekunder kvar, säger hon.

I övrigt behövs knappast någon extra tändvätska till denna match. Det är matcher som dessa alla som håller på med innebandy vill spela.
– Känslan är grym! Alla i laget är riktigt laddade och fokuserade och laddade inför uppgiften, fastslår Rundqvist.

Segerreceptet är enkelt och tydligt:

- Om vi tar samma hårda slit över hela banan och är noggranna i passningsspelet så kommer allting annat också att flyta på och då vinner vi matchen, säger hon.