En riktig sexpoängsmatch stundar under denna midsommarhelg. Och dagens motstånd står Sandvikens IF för motståndet. Det är två lag med sviktade formkurvor som drabbar samman på Umeå Energi Arena SOL kl 15:00. Nu är det högtid att våra grabbar ”steppar upp” och får igång målproduktionen igen efter två raka 0-1-resultat.

Efter en tung 0-1 förlust i derbyt mot UFC så kunde veckan börjat betydligt bättre. Vi har varit lite bortskämda med att spela bra mot grannklubben i stan. Nu gick vi på en tidig mina efter 0-1 i matchinledningen och när sedan offensiven gick i lås så blev det heller inga fler mål.

Laget har dock repat #ModKraftPassion inför mötet mot det anrika laget ifrån Gästrikland och Sandvikens IF. Ett lag snarlikt oss har även SIF blandat och gett under säsongen, starka resultat så som 3-1-seger på bortaplan mot Assyriska har bytts mot torsk med stora siffror likt senast hemma på Jernvallen mot Carlstad.

Matchen webbsänds på VK.se och länken hittar du här: //www.vk.se/…/2391705/live-tv-sondag-team-tg-sandviken samt är på ETTANPLAY: //www.ettanplay.se/live/5914

Vi återkommer med laguppställning samt en inför video när det drar ihop sig till avspark på Umeå Energi Arena SOL kl 15:00.