Det började bra och 3-0-ledning efter halvtimmen spelad, detta efter mål ifrån Tyra Norman, Moa Sjöström och Cornelia Wiklund. MEN… hemmalaget Team Hudik skulle sedan komma tillbaka och inom loppet av tio minuter så hade laget också kvittera till 3-3. Tillslut poängdelning och 4-4 efter en sen kvittering från TTG-damerna. -Surt! Vi har bra kontroll på matchen inledningsvis, men vi tappar spelet och har problem sista timmen, säger TTG-tränaren Therese Kapstad.

En smakstart på Glysis mot Nykomlingen Team Hudik och ledning var det många som trodde att det skulle rulla på framåt bortalaget. Men slutdelen på första och ut matchen skulle utveckla sig till en mardröm.

Tabbade spelet i andra

Hemma-tjejerna från Hälsingland kan med tre snabba fullträffar, den sista efter en hörna precis innan pausvilan kvittera till 3-3. I den andra så är det ett inspirerat Hudik som tar vid där den första tog slut. Spelbilden är förlagd till TTG´s planhalva och det blir farligt gång efter annan. Och tillslut efter en djupledsboll så sitter också ledningsmålet. Vid den tidpunkten rättvist sett till spelbilden, detta då TTG-damerna helt tappat spelet i andra.

Cornelia höll sig framme

Men i slutminuterna så får TTG till en forcering. Där tillslut Cornelia Wiklund kan hålla sig framme på ett inlägg och trycka in kvitteringen till 4-4. Vilket också skall visa sig blir slutresultatet. Vi tar med oss första halvtimmen och det faktum att spelet inte fungerade, så ”krigade” vi ändå hem en poäng.

TTG-målskytter: 2x Cornelia Wiklund, Tya Norman & Moa Sjöström.