Den första spelaren att förlänga sitt avtal för 2019 är Alhajie Drammeh. Högerbacken som kom ifrån GUIF blir därmed den första spelaren att förlänga med Team TG FF. – Han har startat 17 seriematcher i år och stått för en bra utveckling, säger TTG-tränare Andre Ghanbari.

En lång säsong är till enda, och arbetet med att forma division 1 truppen för 2019 pågår för fullt. Och den första att skriva på är Alhajie Drammeh. Stockholms bördige Drammeh som ursprungligen kommer ifrån Värmdö, via Spånga IF landade i Umeå för studier på Umeå Universitet. – Jättekul att Haji förlängt avtalet över de två närmaste åren. Kul också att han tagit steget genom vår samarbetsklubb, han spelade 2 år med GUIF och när han var redo för div 1-spel så skrev han kontrakt med oss, konstaterar Ghanbari.

Han anslöt ifrån samarbetsklubben GUIF inför 2018-säsongen, en säsong som varit upp och ner för såväl Haji såväl som för hela laget. -Vi började bra tycker jag, och hade sedan en längre svacka fram till sommaruppehållet. Men vi tog oss samman och krigade som grupp under hösten, analyserar Alhajie Drammeh.

Att han trivs bra i gruppen råder det heller inga som helst tvivel om. – Jag tycker att även om det blev mindre speltid under hösten så har vi haft en stark grupp och där jag känt att jag hela tiden varit med och bidragit på träning så som på match, säger Hajie.

Coach Ghanbari fyller i. – Han är mycket omtyckt som person i gruppen och som ledare är det fantastiskt att kunna omringa sig med spelare som har drivkraften att utvecklas varje dag, avslutar Andre Ghanbari.

Kontraktet med Alhajie Drammeh är på två år och gör honom till Team TG FF-spelare ut 2020.