Team ThorenGruppen har glädjen att ikväll presentera två nyheter. 

Vi börjar med Stefan Dellsand Lindberg.
Han togs in som en korttidslösning och hans kontrakt går egentligen ut imorgon tisdag.
Men nu står det klart att den mycket stabile backen blir kvar resten av säsongen.
Stefan har över 100 SSL-matcher på meritlistan och har direkt visat sig vara en viktig kugge för TTG.

– Han har gjort det fantastiskt bra och är en kille som smälter in helt perfekt i laget. Det känns jättekul och viktigt att han blir kvar resten av säsongen, säger sportchefen Janne Lundquist.

Stefan själv:

– Det har varit kul att vara tillbaka i hetluften och varje match betyder verkligen mycket för oss. Det är då det är som roligast att spela. Jag har kommit in i laget bra och jag ser fram emot att fortsätta kämpa med killarna varje dag som är kvar för att klara kontraktet, säger han.
I samma veva har även succéförvärvet Victor Nensén skrivit på ett 2-årskontrakt med TTG. Victor, som började säsongen i Umeå City, plockades upp i TTG pga skadeproblematik och har verkligen tagit chansen med mål och poäng i stort sett varenda match han spelat.
– Det är lite som en saga där han tagit den långa vägen till SSL. Det visar att man inte behöver vara 19 och supertalang för att få chansen. Sedan har han verkligen tagit chansen och visat vad han går för. Han har själv spelat till sig det här kontraktet och är supervärd det, säger Lundquist.
Nensén själv om kontraktet:
– Det var kul att få chansen i SSL men jag tänkte kanske inte att det skulle bli så här. Jag har bara försökt göra min grej med mycket skott, och spelarna runt omkring mig har låtit mig göra det också. Det är ett skönt gäng och en bra förening så det känns väldigt kul att skriva på, säger han.