Team TG truppen fortsätter att fyllas på. Nu har Amanda Westman och Eva Fors skrivit på kontraktsförlängningar.

Amanda Westman, 26, anslöt till Team TG från Elitettanlaget Sundsvalls DFF 2018 så nu blir det ett härligt återseende av Elitettan för Amandas del.
– Ja, det är ju hit vi strävat under hela min tid i Team TG så det känns skönt att äntligen vara där. Det är ju ganska stor skillnad på serien sedan jag spelade där sist (2017) med lite andra lag så det ska bli kul.

Under fjolåret fick Amanda agera både mittback och forward, en ny och annorlunda utmaning.
– Det var en omställning men det var lärorikt att få testa på något nytt. Nu ska jag vara tillbaka på backsidan vilket känns lite skönt och samtidigt har jag förhoppningsvis fått lite mer kunskap om hur motståndarnas forwards tänker, säger Amanda som hela tiden varit inriktad på att köra vidare.
– Ja, det har hela tiden känts som att vi i laget vetat var vi har varandra. Jag känner mig bara tagga på säsongen och tror att det kan gå riktigt bra. Jag känner mig tryggmed spelartruppen, både de som valt att förlänga och de som kommit in och det känns som att vi kan bli ett konkurrenskraftigt lag.

21-åriga Eva Fors har också förlängt kontraktet och Mariehemsprodukten kliver nu in i sin sjätte säsong med Team TG.
– Det var självklart att köra vidare. Vi har otroligt bra stämning i laget och det är ju kul att ha varit med på vägen upp.

Fjolåret stördes en hel del av skador för Eva som noterades för tio matcher.
– Ja, jag var en hel del skadad men jag bidrog så gott jag kunde. Nu är jag hel och superredo för en ny säsong och det är lite revanschkänsla, det här ska bli mitt år, säger Eva som tror Team TG har goda chanser att hävda sig i näst högsta serien.
– Jag tror vi kommer att kunna hantera det bra och har en stor chans att hålla oss kvar så länge vi hittar ett lugn i det vi gör. Vi har fått in en hel del nya så det gäller att vi blir samspelta, säger hon.

Tränaren Jonas Wikström kommenterar de båda spelarna så här:
– Amanda är en spelare med stort hjärta som alltid gör sitt yttersta på både träning och match. Hon är stark i luftsspelet och kan användas både som mittback och forward. Eva är en offensiv energispelare, en djupledsgående forward som inte tvekar att gå in i duellspel.

Följande 16 spelare är klara för säsongen 2022
Amanda Westman
Elin Abrahamsson
Elin Ellman
Emma Åström
Eva Fors
Jasmin Mannelqvist
Jennifer Björnler
Madeleine Norberg
Parva Zarassi
Linnea Lindström
Tilde Wikström
Agnes Brännström (Ny från Morön)
Agnes Svedberg (Ny från Umedalen)
Alexandra Sandström (Ny från Umeå IK)
Linn Lundgren (Ny från Umedalen)
Linnea Engström (Ny från Notviken)