Hon har rejält med rutin från Elitettan sedan tidigare. Nu väntar en ny säsong i serien då Elin Ellman har förlängt kontraktet med Team TG FF.
– Det känns riktigt kul. Jag är taggad och tror vi kommer göra en bra säsong, säger Ellman.

25-åriga anfallaren Elin Ellman har rutin så det räcker till och blir över från Elitettan då hon gjort 77 matcher i serien med Sunnanå, Morön och Växjö.
Nu är det dags för spel i serien med Team TG FF då Elin förlängt sitt kontrakt med en säsong. Elin var en av de stora kvalhjältarna när Team TG tog steget upp i höstas, då hon gjorde ett av målen i 2-1-segern mot Sollentuna som förde laget upp.
– Det var en riktigt rolig säsong och vi spelade bra. Jag trivs väldigt bra med både laget och tränarna och ser fram emot den här säsongen. Det blir en högre nivå och det krävs att vi steppar upp i allt men alla drar åt samma håll och jag tror att vi har det i oss, säger Elin som stördes lite av en strulande häl i fjol men som nu ser fram emot 2022.
– Jag hoppas jag får en skadefri säsong och det ska bli roligt att få möta andra lag och kul att få åka i väg med laget. Det är ofta roligt att åka i väg på bortamatcher, säger hon.
Tränaren Jonas Wikström kommenterar Elin Ellman.
– Elin är en stark djupledsgående forward/yttermittfältare som är duktig på att tajma sina löpningar och komma till bra lägen i straffområdet.