En poäng och fjärde matchen i rad utan förlust.
Ändå misströstade Team TG FF efter 1-1-matchen mot Enskede.
– Vi kan mer än så här, konstaterade André Ghanbari.

Nykomlingarna Team ThorenGruppen har nu radat upp fyra matcher i rad utan förlust, men ”pinnen” hemma mot Enskede var ingen som fick tränaren André Ghanbari att dra på smilbanden.
– Vi var inte duktiga i varken försvar eller anfall i dag. Vi saknade aggressivitet och presspelet fungerade inte, sa Ghanbari som nu i alla falla kunde samla ytterligare poäng i ladorna i en annars jämn och tät division I-serie där TTG med sina tio poäng så hår långt ligger på en åttonde plats i tabellen, med fyra poäng upp till andraplatsen och två till kvalstrecket.
Så varje poäng som jagas in är gult värt i sammanhanget, där det positiva är att viljan att prestera på topp är bra bränsle inför kommande matcher där nu närmast IFK Luleå väntar på klassiska Skogsvallen nu på lördag.
Målskytten i matchen Patrik Broman smällde in sitt tredje för säsongen med sitt 1-0-mål i den 24:e matchminuten.
Han var inte heller nöjd med sättett hans manskap hanterade framförallt den andra halvleken.
– Vi lämnade över initiativet helt i onödan och det straffade sig tyvärr då vi gav Enskede möjlighet att komma in i matchen.
Team TG-Enskede IK 1–1 (1-0)
Målen: 1–0 (24) Patrik Broman, 1-1 (56) Nicklas Gustafsson.
Varningar, TTG: Timothy McNiel. EIK: Nicklas Gustafsson, Douglas Kisch Samuelsson, Joakim Alriksson, Wilhelm Wiking, Mattias Folkesson, Ivan Issa.
Domare: Björn Särnbrink.
Publik: 217.
Så spelade Team TG
Målvakt: Ahmed Al-Fadli
Backar: Linus Marklund, Edwin Ekholm, Mathias Åkerlund, Jonathan Jonsson, Markus Forsmark.
Mittfält: Jonas Nilsson (76), Robin Hemmervall Nilsson, Patrik Broman.
Anfallare: Jonathan Lundbäck (88), Timothy McNeil (88).
Ersättare: Andreas Ljung, Hampus Wallgren, Johan Larsson (88), Robin Åberg (76), Marc Saliba (88), Daniel Larsson, Marek Strzelczyk.