Björn Holmgren ansluter till Team TG FF. Den offensiva ytterbacken ifrån Växjö-klubben Räppe GOIF har skrivit ett kontrakt som gör 26-åringen till Thorenspelare ut säsongen. – Björn är en duktig offensiv högerback som gjort bra ifrån sig på div 2 nivå i södra Sverige. Han är löpstark och har en bra högerfot och det är två starka egenskaper att utnyttja i det sätt som vi ska spela fotboll i år, säger Andre Ghanbari.

Den här värvningen har varit klar ett bra tag men hans arbete har hållit honom i Växjö ett par veckor. Nu är Björn äntligen på plats i Umeå och redo att göra avtryck på fotbollsplan i sin nya miljö. Han har fått sin fotbollsutbildning i Östers IF och kommer senast ifrån Räppe GOIF, en klubban han 2016 var med och spelade upp i division 2.

Offensiva egenskaper

Som fotbollsspelare är han en spelartyp som sportchef och huvudtränare Andre Ghanbari sökt efter. – Jag är en löpstark ytterback med en bra inläggsfot, konstaterar Björn. Med denna övergång så är truppbygget i stort sett färdigbyggt. – Jättekul att han är här nu och med den här övergången är vi klara med värvningar utifrån, endast en pusselbit saknas i lagbygget, avslutar Andre Ghanbari.

Björn Holmgren kommer att spela med tröjnummer fem och debuter redan i helgens träningsmatch borta mot Skellefteå FF. Vi hälsar Björn varmt välkommen till oss och Team ThorenGruppen Fotbollsförening.