Team TG har sedan tidigare hela 13 spelare på kontrakt.
Nu har ännu en viktig kugge förlängt. Nämligen evighetsmaskinen Robin Åberg. 
– Det känns såklart väldigt spännande att fortsätta hänga med på den här resan, säger han. 

Robin Åberg var en mycket viktig kugge som ”wingback” under säsongen som tog Team TG till Division I.
Under fjolåret fick han även testa på spel på mittfältet, och faktum är att tränaren André Ghanbari använde sig av Robin Åberg i 26 av 26 matcher. Inte alltid från start – men det är ändå imponerande siffror.

– Jag är väldigt glad över att ha förlängt med Robin. Han blir mer och mer bekväm med sin något nya position på mittfältet och han tog stora kliv mot slutet av förra säsongen. Det är inte så konstigt då han har haft full träningsnärvaro under året, berömmer Ghanbari.

Huvudpersonen själv ser fram emot att få fortsätta vara en del av resan som Team TG startat.

– Under hösten var vi löjligt bra och jag ser fram emot att få vara med och bygga vidare på det. Vi har haft en stabil utveckling och tagit kliv hela året. Känner att det varit på samma sätt för mig. Det tog lite tid att acklimatisera sig till division I men nu är man hemma i tempot, säger Åberg.

Just nu är laget inne i en månad av individuell träning innan det blir dags att köra igång gemensamt den andra januari.

– Känns väldigt bra att så många blir kvar från förra året. Vi har alla bidragit och tillsammans skapat den goda miljö som vi utvecklas i. Det andra året ska ju bli tuffare sägs det så nu är det upp till bevis för oss. Samtidigt slutade vi femma ifjol och jag tror ingen av oss kämpar för en position som är sämre än det, fastslår han.

Mer positiva news kommer inom kort!