Team TG FF fortsätter att fylla på truppen. Nu är det klart att försvararen Fanny Wiklund ansluter från Morön BK.
– Det känns jätteroligt. Jag tror stenhårt på oss, säger Fanny.

20-åriga Fanny Wiklund är fostrad i Morön BK och tog för ett par säsonger sedan klivet upp i A-truppen. I fjol fick hon sitt genombrott då hon noterades för 15 matcher med Morön i Elitettan.
– Jag var ganska ung när jag kom in i A-truppen och jag har kommit in i det mer och mer. Jag har fått spela med många bra spelare och lärt mig mycket under de här åren kring hur det är att spela på elitnivå och allt runt det, säger hon.

Det var en turbulent vinter för spelarna i Morön som slutade med att klubben drog sig ur Elitettan.
– Det var ganska jobbigt. Vi fick olika besked från olika håll men när det inte blev något med Morön känns det kul att få fortsätta i Elitettan och spela med Team TG, säger Fanny som fått ett bra intryck och ett bra bemötande av sitt nya lag, där det finns också ett par tidigare Morön/Skellefteåbekantingar i truppen.
– Det är alltid en trygghet att det finns några man känner igen.

Fanny beskriver sig själv som en lugn och nickstark mittback som är bra med bollen. Nu ser hon fram emot säsongen där premiären av Elitettan hemma mot Alingsås bara är drygt två veckor bort.

– Det är ganska många nya lag i serien i år jämfört med i fjol. Jag tror stenhårt på oss och att vi kommer att göra bra ifrån oss. Personligen så vill jag komma in i det, göra det bra och spela så mycket som möjligt.

Team TG:s tränare Jonas Wikström kommenterar nyförvärvet så här:
– Fanny tog stora steg i Morön förra säsongen. Hon är stark i luft- och duellspelet och är en mittback som har ett bra passningsspel som gärna vill styra spelet bakifrån.